Tandläkare

Tandläkare i Östersund – dagen efter

Tandläkare i Östersund – dagen efter

editorial

Är du på något sätt en vintersportare så har du säkert varit i Östersund och utövat din sport – om det så är utför, plattför eller runtför. (Utförsåkning, längdåkning eller krogrunda på Östersunds krogar på kvällen). Är du ytterst skicklig i din sport kanske du har klarat dig från att ramla och bryta ben och slå ut tänder. Men ingen är ytterst skicklig på krogrunda. Det är själva poängen med att bli full: man blir mindre skicklig på allting. Du kanske inte håller med, men det är också en del av poängen med att bli full – man tror sig klara mer än man kan.

När inte du kan – då kan tandläkare i Östersund

Om det vill sig riktigt illa med din fyllehybris kanske du får för dig att utöva din vintersport efter en krogrunda på stan. Det är nämligen då du tror på din förmåga mest – men det är då den är sämst. Det skulle under de omständigheterna inte vara en chock om du verkligen faller och bryter minst ett ben i kroppen – eller spräcker en tand. I så fall gör du bäst i att först sova ruset av dig. Om du läser detta mitt i natten och fortfarande är full: gå och lägg dig!

 

tandläkare

 

Dagen efter – då tanden ska fixas

God morgon. Nu är du utsövd och det är dags att ta tag i lagandet av den där tanden. Om du har ont i tanden och ont i huvudet kan du göra det enkelt för dig och surfa in på http://www.bjorktandhalsa.se/ direkt, så slipper du göra allt det du i vanliga fall borde göra: ringa runt, jämföra priser, ställa inkompetenta frågor för att få en känsla av att du varit en duktig konsument. Allt det där kan du ta någon annan gång. Du behöver en tandläkare i Östersund och du behöver det nu!