flakkåpa

Skydda din last med en flakkåpa

Skydda din last med en flakkåpa

Pickupen är en slags bil som oftast används för att frakta material och utrustning med. Det är ett fordon som är både litet och stort på en gång, vilket gör att det är mycket populärt som företagsbilar. Men även för privatpersoner som har behov av större förvaringsutrymmen i sitt fordon, än vad som finns i en vanlig personbil. Trots det så är det en bil som du fortfarande kan hitta parkering till och som därför är mycket smidig och användbar.

När det gäller pickuper så består de vanligtvis av en hytt och ett flak. Men det kan finnas behov av att ha samma ytor fast med tak över flaket. Det man då kan göra är att fästa en flakkåpa från exempelvis https://www.celer.se/pickup-tillbehor/snugtop-flakkapor-lock/ på pickupen. Ett enkelt och smidigt sätt att kunna skräddarsy sin pickup efter de egna önskemålen och behoven.  

 

 

Lampor och fönster på släpet

Med en flakkåpa får du inte enbart ett skydd för din last utan du skapar även en ny slags bil. För idag finns det flakkåpor som har samma färg som pickupen och som har en design som gör att bilen fortfarande ser ut som en enhet. Med tillval som lampor och fönster kan man få ytterligare en dimension och funktioner som gör att pickupen blir ytterligare mer användbar. Kanske behöver du exempelvis frakta dina hundar i hundburar på flaket?

Men med en flakkåpa får du också ett fordon som du kan förändra som du vill. För flakkåpan är skapad i glasfiber, ett material som är hållbart och fast, men som samtidigt är förhållandevis lätt och mycket enkelt att montera. Det gör också att du kan ta av din flakkåpa om du vill kunna frakta något som inte ryms under kåpan. Är du försiktig så går det sedan enkelt att sätta tillbaka kåpan igen, och använda den som du gjort tidigare.