klockbutik

Går det att vrida tillbaka tiden genom sitt armbandsur?

Går det att vrida tillbaka tiden genom sitt armbandsur?

Känslan av att tiden är lös är något som verkligen är tidlöst. Man vaknar och plötsligt har det i princip blivit kväll – utan att man riktigt han med en bråkdel av allt det där som man ville åstadkomma. Som tur är så har man en ny dag som stundar efter nästa natt.

Att få något gjort handlar dock ofta om att ha en lista, en fysiskt lista, där man skriver upp och prickar av sina framsteg. Annars är det lätt hänt att dagen bara fladdrar iväg.

Hacka tiden

För det finns trots allt bara 24 timmar på ett dygn och det går inte att förändra på detta faktum. Man skulle ju kunna önska att det bara gick att påverka tiden genom att vrida på visarna. Speciellt när man har en ny och snygg klocka från https://www.klockbutikistockholm.se/.  

Visst kan man ”hacka” tiden genom att gå upp lite tidigare än vanligt. Det har under en tid nu varit en trend bland entreprenörer och liknande människor att vakna tidigt på morgonen. Då ligger man liksom före de flesta andra redan från start.

I dessa tider, när vi arbetar hemifrån, kan detta faktiskt vara ett riktigt recept på framgång. Har man möjligheten att börja arbeta redan före gryningen så finns det ett lugn under denna tid på dygnet som inte går att finna annars.
När kollegorna sedan börjat ploppa upp i datorn så har man själv redan hunnit få igång ett momentum för dagen. Då kan man istället passa på att sluta lite tidigare – det gäller att sätta gränser – eller ta en lång lunch där man tränar och tar en liten tupplur på maten.

Detta är dock det närmaste vi kommer till att faktiskt kunna styra över tiden. Ja om vi faktiskt inte lär oss navigera tiden, som den fjärde dimensionen vissa säger att den är. Då skulle vi kunna gå omkring i den precis som om den vore ett rum.
Vem vet vad som är möjligt?