Fullservicevarv Stockholm

Fullservicevarv i Stockholm - En guide för segelbåtägare

Fullservicevarv i Stockholm - En guide för segelbåtägare

Stockholm är känt för sina vackra skärgårdar och ett populärt fritidsintresse för många är att segla runt i dessa. För segelbåtägare som behöver service eller reparationer finns det flera fullservicevarv runt om i Stockholm. Här är en guide till några av de mest populära varven.

Nynäshamns Båtvarv

Nynäshamns Båtvarv är ett av de mest välkända fullservicevarven i Stockholm. Det ligger vackert beläget på södra sidan av Nynäshamnsfjärden och har en stor båthall där båtar upp till 25 ton kan tas emot. Varvet har också ett flertal lyftkranar, ett stort utbud av reservdelar och verktyg, samt en erfaren personal som kan utföra allt från små reparationer till stora renoveringar.

Värmdö Marina

Värmdö Marina är ett annat populärt fullservicevarv som ligger på Värmdö. Varvet har en stor båthall med plats för båtar upp till 35 ton och erbjuder allt från bottenmålning till motorrenoveringar. De har även en välutrustad butik där man kan köpa allt man behöver för att underhålla sin båt.

image

Sjö & Hav

Sjö & Hav är ett fullservicevarv som ligger i norra Stockholm, i Täby. Varvet har en stor båthall med plats för båtar upp till 25 ton, flera lyftkranar, och en erfaren personal som kan hjälpa till med allt från elinstallationer till segelrenoveringar. Varvet har också en välsorterad butik med reservdelar och tillbehör för båtägare.

Lidö Varv

Lidö Varv ligger på en vacker ö i Stockholms skärgård och har varit en populär destination för seglare i många år. Varvet har en stor båthall med plats för båtar upp till 30 ton och erbjuder allt från motorrenoveringar till segeljusteringar. Lidö Varv har också en restaurang och ett hotell, vilket gör det till en perfekt plats att besöka för båtägare som vill kombinera service med en avkopplande vistelse.

Som segelbåtägare finns det många alternativ när det kommer till fullservicevarv i Stockholm. Oavsett vilket varv man väljer kan man vara säker på att man får professionell hjälp och service av erfaren personal. Genom att regelbundet underhålla och reparera sin båt kan man förlänga dess livslängd och säkerställa att man alltid kan njuta av Stockholms vackra skärgårdar.

Här kan du få tips om fullservicevarv i Stockholm