golv

Fräscha upp golven

Fräscha upp golven

Här i Stockholm står bostadsmarknaden aldrig stilla. Det är köpa, sälja, hyra, byta, ärva… Flytta till större eller till mindre. Flytta hemifrån, flytta ihop och flytta isär. När du äntligen hittat det perfekta boendet, då är det oftast egentligen inte helt perfekt ändå. Kanske är det helt fel stil eller slitet, omodernt och gammalt. Kanske är planlösningen inte optimal och en ny tapet skulle göra sovrummet fräschare och ljusare. Det som nog en gång var ett mycket vackert trägolv i vardagsrummet ser ärligt talat hemskt ut nu. 

 

Ge golven lite omtanke

Golv är en sådan där sak man tar för given. Det bara finns där varje dag, på vägen mellan kylskåpet, soffan och sängen och tillslut blir det nästan osynligt. Det är väl så det ska vara för golvet är oftast inget man aktivt behöver tänka på.

Men, nu är det inte så. Golvet behöver åtgärdas. Ett vackert och välskött golv ger både karaktär och stil åt ett rum och kan bidra till att skapa en inbjudande eller lyxig känsla. Det kan höja värdet på din bostad inför en försäljning och det kan helt enkelt göra att du trivs bättre hemma. Kort sagt. Det är dags att renovera det där slitna golvet.


Dags att byta golven helt?

Riktigt slitna golv kan behöva bytas ut helt medan det i andra fall kan räcka med att behandla det. Att anlita en professionell golvfirma kan bespara dig både tid och missöden. Det finns mycket som kan bli tokigt annars. Gamla trägolv kan slipas sönder och bara tanken på att själv försöka sig på att lacka eller olja in ett fint gammalt trägolv kan kännas som att ge sig in i en djungel av olika produkter, husmorsknep, tips och råd. Om du vill ta det säkra före det osäkra och letar efter någon som kan utföra Behandling golv i Stockholm, kontakta FB Måleri.