Skicka paket till usa

Enkelt att skicka paket till USA

Enkelt att skicka paket till USA

I flera generationer har svenskarna haft familj och släkt boende på andra sidan Atlanten. I dagens samhälle tar det heller inte sex veckor på ett gungande skepp för att ta sig dit. Ändock, det känns lika långt bort som det gjorde då för över hundra år sedan, även om man idag kan flyga.

Avståndet är dock inget skäl till att inte kunna skicka en bit av sig själv – en uppmuntran, en gåva, en godispåse av den sort som inte finns att få tag på i USA. Har du ett barnbarn som fyller år och är bosatt på andra sidan havet vill du kanske som farmor eller mormor köpa någonting fint till födelsedagen?

Många kan tro att det är en stor kostnad och en omständlig affär att skicka paket till USA – men det är det inte. Hos exempelvis paket.se kan du som vanlig privatperson få samma pris som ett företag med affärsavtal för ditt paket. Fyll bara i fälten i prisberäknaren och få upp till tre olika priser att välja mellan. Därefter prioriterar du vad som är viktigast för dig med ditt paket, om det ska vara en billig leverans eller om det ska komma fram på en särskild dag. Oavsett vad kan du skapa din bokning direkt på hemsidan.

Här använder de endast världskända speditörer vilket gör att du kan känna dig trygg med att lämna din försändelse i deras händer, kvaliteten under transporten till USA är den bästa. Med tanke på det stora avståndet kan det ofta kännas otryggt att lämna ifrån sig någonting värdefullt till att färdas så långt och många frågor kring kan uppstå. På hemsidan finns därför experter som ger dig all den information som du behöver och när du väl skickat ett paket en gång, kommer detta barnbarn garanterat få ett paket från dig vid varje födelsedag.