däckhotell

När det är dags för däckbyte igen - förvara dina däck på däckhotell

När det är dags för däckbyte igen - förvara dina däck på däckhotell

När det är dags för däckbyte igen – förvara dina däck på däckhotell

När det är dags att byta mellan vinter- och sommardäck är ett regelbundet byte av dem ett måste för fordonets säkerhet. Glöm inte att byte av däck även inkluderar att skapa en justering av hjulen och balansera dem – så se till att du gör allting rätt för att inte spendera mer pengar på dess reparation. Däck och Maskin har ett däckhotell i Tyresö där du kan förvara dina däck då du inte använder dem.

Däckhotell

Däck och Maskin Tyresö erbjuder också ett unikt däckhotell där du kan lämna dina däck när du inte använder dem. Detta är särskilt användbart om du planerar att byta mellan vinter- och sommardäck flera gånger under året. Med däckhotellet kan du förvara din extra uppsättning däck på ett säkert sätt tills de behövs igen. Du slipper således ha dem hemma och ta upp utrymme.

däckhotell

När ska du byta däck?

För att din bil ska fungera optimalt är det nödvändigt att byta däck var 10 000-15 000:e kilometer och/eller årligen. Beroende på vilka vägar eller klimat du befinner dig på kan en viss typ av däck fungera bättre för din bil än andra. Därför har Däck och Maskin Tyresö samlat ett team av experter som inte bara kan hjälpa dig att hitta rätt däck för dig, utan även tillhandahålla balanseringstjänster och hjulinställning – allt för att ditt fordon ska fungera på topp!

Vinter- och sommardäck

Att byta däck för vinter och sommar kan vara svårt på grund av de olika typerna av slitgaemönster och gummiblandningar. Få professionell vägledning hos Däck och Maskin Tyresö för att garantera att din nya uppsättning installeras korrekt och balanseras på ett effektivt sätt, så att du får komfort när du färdas på vägarna. Tänk på att byta däck i tid så att du slipper extra slitage. På vintern slipper du då även fundera på om det är säkert att köra.