ansiktsmask

En ansiktsmask hjälper huden med det den behöver

En ansiktsmask hjälper huden med det den behöver

Ansiktsmasker är något som verkligen kan tillföra det huden har behov av just för stunden. Trots en bra hudvårdsrutin så gör olika faktorer att huden ibland behöver lite mer av något specifikt för att den ska kunna må riktigt bra. Så det är en väldig tur att det finns ansiktsmasker för många olika behov.

Masken som jobbar på djupet

Lermasken anses vara originalet när det handlar om ansiktsmasker. Den rengör verkligen på djupet eftersom den fungerar lite som en svamp och suger upp orenheter som samlats i porerna. Den innehåller dessutom mineraler och näringsämnen som ger extra energi till huden.

Nattmask är räddaren i nöden

Har det blivit en sen kväll och du ska upp tidigt nästa dag så kan det vara en riktigt bra idé att lägga en nattmask innan du lägger dig för att sova. En nattmask verkar under tiden du sover så att du vaknar med en riktigt återfuktad hy full av lyster. Detta kan vara extra viktigt om kvällen dessutom innehållit alkohol eftersom det har en väldigt uttorkande effekt både i och utanpå kroppen.

Masken för specifika behov

Arkmasker (eller sheet masks som de också kallas) består av ark som är indränkta i välgörande serum. Dessa serum innehåller olika aktiva ingredienser som kan behandla allt från acne besvär till trött och glåmig hud. Det finns även de som kan hjälpa till att minimera uppkomsten av fina linjer, så det är bara att välja en som kan hjälpa mot just det besvär du själv upplever.

Köp ansiktsmasker som fungerar

Vill du vara säker på att ansiktsmasken verkligen gör vad den lovar så är det kvalitet du ska satsa på. Sephora är ett av världens främsta skönhetsföretag där de ständigt håller sig uppdaterade om vilka produkter som är värda att använda. Hos Sephora finner du allt som behövs för god hudvård och framförallt effektiva ansiktsmasker som kan göra huden riktigt fin och välmående.