kemtvätt

Vänd dig till en kemtvätt som gör medvetna val för miljöns skull

Vänd dig till en kemtvätt som gör medvetna val för miljöns skull

Att vända sig till en kemtvätt kan många gånger vara det allra bästa för ens kläder och textilier. För att de ska kunna hålla så länge som möjligt är det viktigt att följa de tvättråd som står på tvättlappen och är man osäker på hur något ska tvättas kan det vara säkrast att lämna över det till proffs istället för att göra det själv. På ett bra tvätteri arbetar nämligen personal som har goda kunskaper om hur man på bästa sätt rengör olika material och de kan även ta sig an plagg och textilier som består av blandade material.  

Vänd dig till ett miljömedvetet tvätteri

Kemtvätt har dock inte ett rykte om sig att vara bra för miljön, men man kan faktiskt välja en kemtvätt som använder sig av miljövänliga produkter och visar hänsyn till miljön då tvätten omhändertas. Ett tvätteri i Stockholm som gör just det är Eriksbergstvätten AB. De uppfyller alla krav på yttre och inre miljö som myndigheterna ställer och tar fullt ansvar för gods i enlighet med branschens leveransbestämmelser, samt använder sig av miljövänliga produkter.

Högkvalitativ tvättservice med kunden och miljö i fokus 

Eriksbergstvättens ambition är att vara ett företag som kan erbjuda en miljövänlig och komplett service till sina kunder. Förutom sitt miljötänk så erbjuder de snabb och professionell tvättservice av hög kvalitet. Man kan boka sin kemtvätt direkt i mobilen och efter inlämning kan man räkna med att kläderna är redo för upphämtning redan efter 48 timmar. All tvätt tas om hand i Eriksbergstvättens moderna lokaler och de kan ta emot kläder och textilier för kemtvätt som med deras expertis blir rena och fina på nolltid.

Hos Eriksbergstvätten kan man helt enkelt alltid räkna med att de gör effektiva och samtidigt miljöanpassade val varje dag och de erbjuder sina högkvalitativa tjänster till både privatpersoner och företag.