väggdekor

Väggdekor för alla hem

Väggdekor för alla hem

Vad gör ett hus till ett hem? En hemtrevlig atmosfär. Och hur skapar man en hemtrevlig atmosfär? Det beror helt på inredningen och dekorationen. Färgerna och motiven man har på sin dekor skapar en speciell känsla och förmedlar även en specifik stil. 

Dekoren man väljer att ha just på väggarna har ett stort inflytande på hela hemmet. Denna dekor kan komma i form av stickers, stora eller små, som man klistrar på för att försköna rummet. Sedan kan man använda sig av affischer, som blir en typ av tavlor. Ett vackert och modernt alternativ. En annan typ av väggdekor är fototapeter. Man kan för alla dessa alternativ välja ett färdigt motiv eller designa eget.

Wallstickers och affischer

De så kallade wallstickers är stora klistermärken som man sätter på väggen. De kan vara så realistiska att det ser ut som att den har direkt målats på. Wallstickers passar jättebra i barnens sov- eller lekrum. Man kan välja att klistra upp roliga små djur eller kanske alfabetet, nummer och former. 

Wallstickers passar även för vuxna, då man kan välja snygga motiv för att dekorera självaste väggen med växter eller text. Föredrar man att inte klistra direkt på väggen kan man beställa hem en affisch med önskat motiv. Huvudsaken är att man ska trivas!

Fototapeter

Fototapeter täcker hela väggen, och passar alla åldersgrupper. Drömmer du om att befinna dig i djungeln? Inga problem. Det är bara att klistra upp en heltäckande tapet med en bild på Amazondjungeln. Eller söker du efter ett nostalgiskt retromönster? Beställ det med. Du bestämmer själv vilket foto du vill ha på tapeten.

När du klistrar upp väggdekor är det viktigt att undvika luftbubblor. Du kan använda dig av ett plastkort, som kreditkortet, för att stryka bort eventuella luftbubblor. En skrapa i plast fungerar också. Så ser du till att din väggdekor sitter fint.