gitarrdelar

Uppdaterade gitarrminnen genom Danguitar

Uppdaterade gitarrminnen genom Danguitar

Har du en ventil i dessa oroliga tider? Något konstruktivt sätt på vilket du kan kanalisera alla de känslor som du bär på inom dig? För vi människor är sociala och kommunikativa djur som behöver uttrycka oss för att känna att vi lever ett balanserat liv. Att bara gå omkring och bära på allt det där som man känner och tänker – det är ett ganska säkert sätt att skapa en allt ökande känsla av frustration inom sig.

Tillbaka till din musikaliska barndom

Nej, då är det som sagt bättre att hitta något sätt för att få utlopp för allt det där som finns inom oss. Det handlar såklart både om känslor som ilska och sorg såväl som glädje och eufori.

Musik är en av våra mest grundläggande konstformer. Det finns fortfarande samhällen där stammens historia berättas genom just sång och musik, att jämföra med vår civilisation där det mesta är skrivet.

Har du turen att ha kvar gamla inspelningar med tidigare band så vet du hur kul det är att att kunna lyssna på dem, ibland flera decennier efteråt. Det går liksom att lära känna sig själv igen på det sättet, och minnas vad det var som man tänkte på under den tiden i livet.

Det är sådant som är ovärderligt när man blir äldre. På samma sätt kan gamla instrument också vara som en tidsmaskin. De tar en tillbaka till något som en gång var. 

Naturligtvis kan man passa på att uppgradera sådana delar på till exempel gitarren som behöver lite omsorg. Hos Danguitar hittar du det mesta som du kan tänka dig behöva för att ge ditt instrument nytt liv.

Kanske kan det också bli en nytändning när det kommer till ditt eget spelande? Ibland så hittar man nämligen enklast tillbaka till sin spelglädje genom att påminna sig om när den kom till en under en mer kravlös tid.