polerskivor

Polerskivor för ett glänsande resultat

Polerskivor för ett glänsande resultat

Hur du än tvättar, och vilket medel du än använder, får du ändå inte bilen så där skinande som den var när du köpte den. Vad är det för magiska kunskaper som de har hos bilhandlaren egentligen? Det har varit en gåta för dig i så många år, men nu har du äntligen hittat en lösning som du vet kommer att fungera. Och det var inte svårare än att du helt enkelt frågade ett företag som arbetar med rekonditionering och biltvätt.

Med rätt medel och polerskivor kan du enkelt putsa upp lacken på din bil till önskat resultat. Det är bara viktigt att du först ser till att bilen är helt ren, förstås. För annars kan det bli repor som du polerar in i lacken, istället för en jämn och skinande yta. 

Det du alltså behöver är ett eller flera medel. En eller flera olika polerskivor och en maskin som du kan fästa skivorna på. Du hittar allt hos exempelvis https://www.osborn.com/en/products/category/obProducts.

 

 

Allt i metall

Polerskivor används vanligast till ytor som är i ren eller målad metall. Förutom bilkarosser så kan det vara rostfria ytor i form av diskbänkar, dörrar, skivor med mera. Men även andra typer av metallkonstruktioner kan behöva en slipning och polering innan en behandling sker. Genom att polera får du den där perfekta ytan som dessutom håller sig bättre gällande rost och smuts. Så det är inte enbart en åtgärd som är skönhetsförhöjande.

Poleringen kan även vara ett sista moment när du har kapat något. Då kan du börja med en grovslipning efter kapningen, för att sedan arbeta dig ner med finare och finare polerskivor. På det viset kan du få en yta som gör att du inte riskerar skador på dig, någon annan eller något annat. Poleringen är därför ett mycket viktigt arbetsmoment som avslutar, och underhåller, många ytor.