philips hue rea

Philips Hue rea gör det möjligt att få smart belysning i hemmet till mycket rimligt pris

Philips Hue rea gör det möjligt att få smart belysning i hemmet till mycket rimligt pris

Det finns mängder av saker man kan göra för att underlätta sin vardag. Det kan handla om sådant som effektiviserar den och skapar mer tid åt det man tycker om och sedan finns det saker som helt enkelt gör den mer bekväm. Även om det kanske inte är det första man tänker på så kan rätt belysning vara något som verkligen bidrar till bekvämlighet i bostaden. Med Philips Hue kan man få smart belysning som gör allt från att den skapar rätt stämning till att den lurar tjuvar.

Skräddarsydd belysning gör hemmet bekvämare

Förutom att Philips Hue är ett belysningssystem som kan ge häftiga effekter i hemmet, bland annat tack vare de 16 miljoner olika färgerna man kan välja mellan, så kan det också anpassas utefter vad man gör i hemmet. Det är till exempel många som har svårt att vakna och ta sig ur sängen på morgnarna (speciellt under vinterhalvåret). Med Philips Hue kan det bli lättare tack vare dess förmåga att efterlikna soluppgången som gradvis gör rummet ljusare och väcker dig på ett behagligt sätt.

Det går även att ställa in så att belysningen har ett kallare sken som ger mer energi och underlättar utförandet av sysslor under dagen. Mot kvällen går belysningen sedan över till ett varmare sken som gör det lättare att koppla av och somna. 

Lys upp hela huset vid behov

Tack vare att man kan styra sin belysning genom appen så kan man se till att bostaden tänds upp till dess att man kommer hem, istället för att man ska behöva mötas av en mörk (och kanske lite läskig) bostad. Det är också en fördel att det går att ställa in så att lamporna tänds och släcks slumpmässigt, vilket ger intrycket av att någon befinner sig i bostaden trots att man inte är hemma. 

Vill man investera i detta belysningssystem till ett riktigt bra pris kan man vända sig till Lampemesteren.se. Klicka in på Philips Hue rea idag!