Flyttfirma

När du ska flytta, glöm inte flyttstädningen

När du ska flytta, glöm inte flyttstädningen

Flytta kan vara kul. Du har ett helt nytt hem som du ska bona in dig i och få hemtrevligt. Själva flytten i sig är kanske inte det roligaste. Flytta tar tid och det är en jobbig process. Har du dessutom heltidsjobb och barn kan stressen bli olidlig. Dessutom så är det svårt nog att få ihop livspusslet utan att försöka vara på minst två ställen samtidigt. Det är smidigt att anlita en firma som tar hand om flyttstädningen. Idag är det inte heller ovanligt att flyttfirman tillhandahåller flyttstädning.

 

 

Flyttstäd är en stor del av en flytt

 

En flyttstädning är en hel vetenskap. Det ställer stora krav på att vara noggrann och inte glömma något. Det kan nämligen bli dyrt om flyttstädningen inte godkänns och du får stå för en firma. Bor du i Stockholm är det i regel riktigt pilligt med att flytta. Fördelen är att det är enkelt att hitta någon som kan Flyttstäd i Stockholm. RUT-avdraget har utökats så det finns goda möjligheter att kunna dra av en del av kostnaden. Anlitar du ett företag så kan de hjälpa dig med det administrativa.

 

Planera din flyttstädning

 

När du ska flyttstäda är det bra att lägga upp en plan. Det är lätt att springa omkring och ta lite här och där utan att få något riktigt gjort. Lägg upp en plan och arbeta rum för rum. Tänk på att allt ska torkas av även lister och tak. När det kommer till toalett och kök behöver du vara extra observant att du inte missar något. En hyresvärd eller nästa person som flyttar in lär garanterat kontrollera exempelvis golvbrunnen på toaletten. I köket vill du också vara speciellt noggrann, för hur trevligt är det att mötas av andras matrester? Lämna huset eller lägenheten så som du skulle vilja mötas av ditt nya hem.