målare göteborg

Mer jobb för målare i Göteborg när hemmet blir hemmakontor

Mer jobb för målare i Göteborg när hemmet blir hemmakontor

Trots att vi lever i minst sagt virala tider så råder det högtryck bland många hantverkare. Kanske är det snarare på grund av denna pandemi (”tack vare” känns inte riktigt som rätt uttryck i sammanhanget) som vi lägger med tid på våra hem – bland annat genom att ta in målare i Göteborg för att snygga upp huset.

Hemmet blir allt viktigare

Extra påtagligt blir det när man tänker på att detta med distansarbete hemifrån verkar vara framtidens melodi. Plötsligt kommer vi att gå från att spendera mindre av vår vakna tid hemma till att i huvudsak befinna oss hemma under större delen av dagen. Detta kommer förstås att på sikt kunna ha stora effekter på ekonomin i alla möjliga branscher. En inte alltför vild gissning är att hemleveranserna av luncher kommer att fortsätta att bara öka.

En annan sak är som sagt att vi kanske blir extra måna om att verkligen trivas hemma. När vi ska spendera så mycket tid på hemmakontoret blir det viktigt att vi känner oss bekväma i den miljön – inte bara på fritiden. Nästa gissning knyter därför an till inledningen av detta inlägg: Vi kommer att lägga mer pengar på att se till att våra hem är i toppskick.

Naturligtvis kommer det att hända ännu fler saker relaterade till distansarbete, saker som ännu inte går att föreställa sig. För hur kommer till exempel vårt transportbehov att påverkas när vi inte längre behöver ta oss till jobbet, i varje fall inte lika ofta. I takt med att allt fler också beställer hem matkassen kommer behovet av bilen också att minska.

Det finns som sagt många aspekter på detta och vi är ännu bara i början av denna utveckling. Som vanligt så kan vi bara gissa vad som kommer att hända och entreprenören med framförhållning har redan börjat positionera sig.