massage

Magi för kroppen

Magi för kroppen

Ibland så känner man verkligen hur slutkörd kroppen är, eller hur? Man känner av ömhet i både nacke, axlar och rygg och ofta har spänningshuvudvärken satt sig som en hjälm över huvudet. 

Någonting som är som ren och skär magi för kroppen är massage. Massage, smaka på det ordet en stund. Visst känns väl bara ordet som lyx, magi och en härlig känsla. Att få ha någon som knådar och masserar hela kroppen på en bara för en liten stund kan göra underverk med ömma och stela leder. 

 

Massage på olika sätt

Det finns olika sätt att massera på. Det finns de som utför thaimassage, massage med sådana där heta stenar eller de som helt inriktat sig på massage av fötter för att ge några exempel. Hos https://www.aiyarathaiwellness.se/ kan du få en skön och härlig massage om du bor i Malmö till exempel. 

De allra flesta massagesalonger erbjuder en lugn och harmonisk miljö när du kommer och ska få massage. De finns ju där för din skull, för att du ska få känna dig så bekväm som möjligt och för att du ska kunna gå därifrån avslappnad och skön i kroppen. 

 

 

Bra för kroppen 

Att gå och få sig en massage gör många då och då för att det är skönt och avkopplande. Men det finns många fler fördelar med massage än bara det att det är skönt. Att regelbundet gå och få massage har visat sig ha många hälsofördelar. Till exempel så har det visat sig minska på och motverka stress, öka din blodcirkulation i kroppen samt motverka infektioner faktiskt till och med. Även personer som lider av depression eller oro av något slag har det visat sig vara effektfullt på med massage. Lider man av spänningshuvudvärk så kan även den lindras eller försvinna helt med hjälp av en regelbunden massage.