Solcellslampor

Lys upp trädgården med solcellslampor

Lys upp trädgården med solcellslampor

Solcellslampor är ett mycket bra alternativ till eldriven utomhusbelysning. Med solcellslampor kan man belysa trädgården utan att behöva använda elektricitet eftersom lamporna laddas upp av solens strålar. Idag är solcellslampor så mycket mer än en prydnad med kallt och tråkigt ljus som bara fungerar på sommaren. De kommer i olika modeller som till exempel varierar i stil, sken och ljustimmar, så det finns något för alla behov och smaker.

Välj lampor som passar regionen du bor i

I nordligaste Norrland kan det såklart vara lite besvärligt att använda sig av solcellslampor under den mörkaste vintern, men de kan användas under vår, sommar samt höst och i landets sydligaste delar kan de användas året om. Genom att använda solcellslampor med sensorer (som lyser när något/någon rör sig i närheten) kan man spara ytterligare på laddningen, det gör att lamporna kan fungera riktigt bra även under perioder med få soltimmar.

Lampor anpassade för Norden

Placera lamporna på en plats där solstrålarna kan nå fram bra, det ökar chanserna att lampan kan lysa så ofta du vill. Med solcellslampor sparar man både på miljön och tråkigt krångel som kommer med att dra sladdar eller byta batterier. På Solarcamp erbjuder de några av Europas allra bästa solcellslampor som är speciellt designade för det nordiska klimatet, vilket betyder att lamporna kan lysa stabilt året runt och hålla i många år. Lamporna är resistenta mot väder och vind, tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och lyser lika klart och stabilt som vanlig utomhus belysning.

Solcellslampor för hela trädgården

I Solarcamp’s sortiment finns bland annat solcellsdrivna trädgårdslampor, bordslampor, lyktor, facklor, vägglampor, rörelsevakter, strålkastare, spotlights, trädgårdsdekorationer samt solcellslampor till skjul. Förutom att det finns mycket att välja mellan så är det dessutom väldigt snygg design på hela sortimentet, så det går nog att hitta något som passar till trädgården oavsett vilken stil den går i.