kontinentalsäng

Kontinentalsäng för stilren komfort

Kontinentalsäng för stilren komfort

Kontinental sängar är inte bara snygga, de är dessutom bekväma och bra för sömnkvaliteten. En stilren kontinentalsäng kan förutom att den ger sömn av hög kvalitet även fungera som en riktigt schysst inredningsdetalj. De är väldigt tilltalande och kommer ofta i fina, diskreta färger. Tack vare att de har flera madrasskikt så får de dessutom en höjd som ser väldigt bra ut i ett sovrum.

En av anledningarna till att kontinentalsängar är så otroligt sköna att ligga i är för att de har ett extra madrasskikt som helt enkelt ger extra komfort. När man ligger bekvämt har man lättare att somna in och sover dessutom bättre. En annan stor fördel med kontinentalsängar är att deras resårmadrass består av två kärnor samlat i ett överdrag. Det förlänger sängens levnadstid och gör att man kan välja olika fasthet om man är två som delar sängen och har olika behov av stöd.

För att garantera god sömn år ut och år in bör man förutom att investera i en bra säng även se över de mindre detaljerna. Till exempel bäddmadrassen, den brukar man behöva byta ut var femte år ungefär, både av komfort- och hygieniska skäl. En kudde bör man byta ungefär vartannat år, beroende på material och användning. Täcken är inte alltid lika viktiga eftersom man inte ligger på dem men de kan fortfarande ha inverkan på sömnen. Somliga vill ha ett härligt fluffigt täcke att krypa in under medans andra föredrar ett så kallat tyngdtäcke som kan göra att man sover bättre.

Om det är dags att investera i en ny säng så är en kontinentalsäng ett mycket bra alternativ. Bättre Nätter är ett företag som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa kontinentalsängar till rimliga priser. Gå in och scrolla bland sängar i olika storlekar, modeller och färger, samtliga med 100 dagars sovgaranti, på https://www.battrenatter.se/sangar/kontinentalsangar.html.