modulsystem

Kombinera ditt eget modulsystem

Kombinera ditt eget modulsystem

Tänk så bra om du kunde bygga ihop ditt eget favoritföretag eller bostad rum för rum precis som du själv vill. Du kan placera ett kontor, ett väntrum eller en matsal, ett gym eller vad du vill precis där du tycker det passar bäst. Har du tillgång till en bra tomt, hyr du helt enkelt de moduler du vill ha.

Inredning, material i tak, golv och väggar, fönstertyp och liknande bestämmer du själv utefter dina behov. Sitter du och arbetar i ett kontor med gassande sol, behöver du kanske specialglas i fönstret. Ska många barn vistas där behöver du ljuddämpande väggar och mjuka golv.

Från daglig omsorg till exklusivt kontor

Du kan välja slitstarka material om det ska vara en förskola i modulerna och exklusiva material om du vill starta ett advokatkontor eller bedriva finansrådgivning. Allt är möjligt med modulsystem. Man kan ha allt från äldreboende till läkarpraktik i sina moduler, bara man anpassar dem.

De som tillverkar moduler kan göra speciella lösningar för den som så önskar. Det vanligaste är att man hyr moduler över en längre tid, men om man vill köpa dem finns det möjlighet att göra det. Moduler är också lätta att flytta om man får en tomt på ett annat ställe.

Flexibel användning av modulsystem

Eftersom man kan ha olika moduler med skiftande prestanda, skapar det en stor valfrihet. Övernattningsmoduler kan vara enkla, medan moduler man ska bo i behöver ha mer komfort. Man kan byta, utöka eller minska sitt modulsystem som man vill och det är en stor fördel jämfört med att ha en fast byggnad som man köper eller hyr.

Att dela upp verksamheten och flytta några moduler, att bygga till eller byta upp sig är relativt enkelt och det ger stor frihet för en företagare. Kontakta en tillverkare som anpassar modulerna enligt dina unika önskemål och krav.