Iloq

Iloq för säkrare låssystem i Örebro

Iloq för säkrare låssystem i Örebro

Nycklar är ett bra system som innebär att endast den som har nyckeln kan komma in genom dörren. Det är ett system som har funnits i så många år att nycklarna under den tiden har kommit att förändras och förfinas. Med tiden har man kommit på nycklar som blivit mer och mer svåra att kunna kopiera och lås som i stort sett är omöjliga att bryta sig in i.

Men nycklar har också nackdelar. Om man tappar en nyckel så är man genast utelåst. Dessutom så kan man få leva med en oro gällande om någon som hittat nyckeln förstår vart den går. Det finns också en viss risk att en tidigare boende helt enkelt tagit en kopia för att i efterhand kunna återkomma till lägenheten.

 

En egen identitet

Alla sådana scenarier har nu fått en enkel lösning. Med det nya låssystemet Iloq kan man hantera nycklar fast att man inte ens har nyckeln i sin hand. Eftersom varje nyckel har sin egen identitet kan man enkelt spärra en nyckel. En trygghet som gör att man aldrig behöver fundera över ifall det finns fler nycklar eller ej.

Det går också lika snabbt och enkelt att programmera om nyckeln för att passa i ett annat lås. Eller skapa fler nycklar till samma lås, om det är något man önskar. På det viset öppnar sig en hel värld av möjligheter för den som äger ett lås och en nyckel av typen Iloq.

 

 

Tillverkning och försäljning

Om man är intresserad av att köpa Iloq i Örebro så är det bara att göra en enkel sökning på internet. Då kan man hitta en sida som exempelvis https://pignus.nu/iloq/. Där finns all information man kan önska sig om låssystemet. Det går även bra att ta reda på mer genom någon av de alla kundomdömen som man kan hitta.