blommogram

Hur man skickar ett Blommogram

Hur man skickar ett Blommogram

editorial

Överraska med ett blommogram

En blommogram är en speciell typ av leverans som är perfekt för att skicka blommor, växter eller andra gåvor. Blommogram kan skickas till alla tillfällen och är ett utmärkt sätt att överraska dina nära och kära. Att skicka ett blommogram är enkelt och tar bara några få enkla steg. Så här gör du.

image

En gåva för alla tillfällen

Välj din gåva
Det första steget i att skicka ett blommogram är att välja den gåva du vill skicka. Blommogram kan skickas till vilket tillfälle som helst, så du vill välja en gåva som är lämplig för händelsen eller semestern. Du kan också välja att skicka en gåva som är personlig och betydelsefull för mottagaren. Om du är osäker på vad du ska skicka kan du alltid be floristen om hjälp med att välja den perfekta gåvan.

Välj leveransdatum
När du har valt din gåva måste du välja ett leveransdatum. Blommogram kan levereras samma dag, nästa dag eller till och med ett visst datum i framtiden. När du väljer ditt leveransdatum ska du ta hänsyn till den tid det tar att behandla och skicka din beställning. Om du till exempel vill ha ditt blommogram levererat senast på lördag bör du lägga din beställning senast på onsdag.

Ange din mottagares information
Nu är det dags att ange din mottagares information. Du behöver deras namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Se till att dubbelkolla stavningen av deras namn och adress innan du slutför din beställning. När du har angett all nödvändig information kan du granska din beställning och göra eventuella ändringar innan du går till kassan.

Kassa ut och betala din beställning
Nu är det dags att checka ut och betala din beställning. Blommogrammen börjar på bara 19,99 dollar och du kan välja mellan flera olika betalningsalternativ, inklusive kreditkort, betalkort, PayPal med mera. När du har slutfört betalningen kommer din beställning att behandlas och skickas ut på det leveransdatum som du har valt. Så är det! Du har framgångsrikt lagt din blommogrambeställning!

Det är enkelt att skicka ett blommogram och det tar bara några få steg! Välj först den gåva du vill skicka. Välj sedan ett leveransdatum. Ange mottagarens uppgifter i systemet. Slutligen går du till kassan och betalar din beställning. Det var allt! När du har lagt din beställning kommer den att behandlas och skickas ut på det valda leveransdatumet – garanterat! Kika gärna in hos http://www.lindhagensblommor.se/ för mer information! Tack för att du läste!