handskar

Finkänslighet och styrka med läderhandskar

Finkänslighet och styrka med läderhandskar

editorial

Läder är ett intressant material att fundera över. Ända sedan 1980-talet har det förknippats med tuffhet. Vare sig det har varit Bruce Dickinson i Iron Maiden eller Rob Halford i Judas Priest som burit det så har de alltid haft en image av att inte ta strunt och trams från någon, oavsett vem det är.

Läder har dessutom förekommit flitigt på vita duken och då ofta varit i formen av byxor och västar på motorcykelgäng.

Vad som inte visas är att läder också är ett mycket bekvämt material som är formbart, och att det ofta formas efter den som bär det. En annan sak som är otroligt speciellt med läder är att om du vårdar det med olika oljor och fett så kommer dina läderplagg bara se bättre ut med åren.

Inga andra material åldras så väl som läder. Och dessutom är det mycket enkelt att rengöra det då vätskor inte fäster på det, utan du kan smidigt bara torka av lädret.

Med ett par läderhandskar visar du vem som bestämmer, och du visar också att du är mån om kvalitet.

 

handskar

 

Utsida och insida

Ett par läderhandskar skickar två specifika signaler till din omvärld. Först att du är mån om ditt yttre och sen att du även är mån om vad som finns på insidan.

Detta då läderhandskar direkt fångar ögat. De visar stil och klass och att du bryr dig om ditt yttre för att du vet att utsidan ger insidan en chans.

Sedan är läderhandskar mycket sköna att ha på sig också. De hjälper dig att få bättre tag i saker och skyddar dina fingrar mot hårda vindar som lätt kan få det att bita i dem.

Vare sig du visar en hård yta som en rocker eller en stil som en businessman är det läderhandskar som förstärker det du vill förstärka.