kontorsstädning

Ett rent nöje att gå till jobbet

Ett rent nöje att gå till jobbet

Överfulla och stinkande papperskorgar, dammiga fönsterbräden och sandiga golv. Fläckigt bord i fikarummet, alltid slut på papper på toaletterna och så de smutsiga grå ränderna på fönstren. Och när torkade någon egentligen av lampknapparna eller listerna senast? Ingen vet men alla vet att kontoret är ganska smutsigt. Så ska det förstås inte behöva vara. Förutom den sanitära olägenheten och risken för smittspridning är det helt enkelt väldigt oprofessionellt att ha ett ohygieniskt kontor. Därför är det självklart för de flesta som har kontorslokaler att anlita ett städföretag som regelbundet ser till att det hålls fräscht och rent.

 

Kontorsstädning av hög klass

Olika kontor har olika behov av städning och en proffsig städfirma kan erbjuda en personlig lösning som passar just de aktuella förhållandena bäst. Förutom att städningen sköts på ett bra och prisvärt sätt är det också viktigt att anlita ett städföretag som behandlar sin personal etiskt och rättvist. För den som behöver hjälp med kontorsstädning i stockholm och har höga krav på kvaliteten finns till exempel företag som Stockholms Allstäd AB. Man ska inte nöja sig med en halvbra städning, utan leta efter ett städföretag som kan kombinera kvalitet och prisvärdhet och har en hög kundnöjdhet.

 

 

Vilka tjänster bör ingå i kontorsstädningen?

Vad bör man kunna förvänta sig av kontorsstädningen? Några förslag på tjänster som kan ingå i kontorsstädningen är dammsugning och skurning av golven samt tömning av papperskorgar och dammtorkning av fria ytor. Tvätt av fönster och vattning av blommor kan också ingå liksom fläcktorkning och avtorkning av till exempel dörrkarmar och dörrhandtag, lampknappar och lister. Påfyllning av förbrukningsvaror i toalettutrymmen och ibland kanske en dammsugning av kontorsstolarna. För bäst resultat bör man vara tydlig med sina önskemål och förväntningar kring vad som ska ingå i städningen redan från början när man kontaktar ett städföretag för att få en offert.