ny glasvagn

En ny glasvagn för dina produkter

En ny glasvagn för dina produkter

Det finns ett litet problem med att förvara glasrutor. De går lätt sönder, och glaset kan repas och bli omöjligt att sälja. Eftersom glas är relativt ömtåligt, får man också hitta ett sätt att förvara det på ett bra sätt.

Du kan köpa en ny glasvagn där du får plats med flera rutor på högkant jämte varandra. Det kallas kompaktlager när saker tar så lite plats som möjligt. Det är inte bara ömtåligt med glas, det är också skrymmande, och att lyfta eller flytta en glasskiva är minst sagt en smula besvärligt.

Lätt att hitta olika sorters glas

Har du en förvaring dit allmänheten kommer, är det snyggt med nya glasvagnar jämte varandra. Det är också överskådligt med glasvagnar på ett kompaktlager, där du kan ordna vagnarna efter vilken sorts glas det är eller hur stora rutorna är. Du hittar lätt den ruta du ska ha tag i, och de förvarade glasen utsätts inte för slitage.

Blir du intresserad av idén med glasvagnar, kan du hitta tillverkare och återförsäljare på internet. Du kan ha andra produkter i en sådan vagn också, till exempel snygga konstreproduktioner eller affischer. Eftersom de förvaras i en så bra miljö, riskerar du inte heller något slitage som kan påverka försäljningspriset.

En bra andrahandsmarknad

Du vill säkert ha nya och fina glasvagnar när du startar upp en verksamhet, men om du vill spara pengar till en början, finns det begagnade vagnar också. Vill du köpa en ny glasvagn är det därför lätt att sälja den igen om du plötsligt inte behöver den längre.

 Ska vagnen stå på ett kompaktlager är det viktigare att den är hel än att den är ny. Med ett antal glasvagnar är du alltid välförsedd och kan lagra mycket på en relativt liten plats. Vill du köpa en ny glasvagn hittar du den lätt på nätet.