CBD

Droppar som leder till långsiktig hälsa

Droppar som leder till långsiktig hälsa

Begreppet ”hälsa” innehåller så många olika faktorer. Kanske är det enklaste att summera som ”förmågan att kunna leva som man vill på ett långsiktigt hållbart sätt.”. För temporära toppar som sker på bekostnad av dippar längre fram, är det verkligen hälsa?
På det sättet är inte elitidrott till exempel hälsosamt. Ofta pressar man kroppen till det yttersta, något som kan visa sig i formen av krämpor längre fram i livet. Här är det den kortsiktiga formtoppen som är poängen.

Ta kommando över hälsan

På samma sätt så reflekterar vi kanske inte över de val som vi gör i ungdomen. För man tänker inte precis på morgondagen när festen rullar på utan några större konsekvenser. När man har passerat 30, och den där bakfyllan sitter i kroppen i flera dagar, det är då man inser att det är dags att prioritera om här i livet.

En bra start på denna förändring, eller ska vi säga förbättring, är att börja promenera och sluta äta socker. Det är en god början som ofta leder ned en i ett positivt kaninhål av att utforska sin egen hälsa. 
För vissa blir det verkligen en djup resa där man omvärderar sina livsval och även sina relationer.
Utöver detta så kan även saker som meditation och kosttillskott komma in och spela en positiv roll på den egna hälsan. Att till exempel prova på CBD-olja från https://raworganics.se/ kan för många göra både kroppen gladare och sinnet lättare.

Detta tillskott är laddat med antioxidanter och har djupt antiinflammatoriska effekter på kroppen. Det finns även tecken som kan tyda på att oljan kan mildra symptomen från den svåra sjukdomen KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/.
För att summera handlar hälsa alltså också om att våga prova sig fram till vad som är hållbart för just dig. Det är en personlig resa som handlar om att etablera rutiner för långsiktig hållbarhet.