vistabel

Bort med arga rynkor

Bort med arga rynkor

Märker du att du har fått några små rynkor i ansiktet på senare tid, och tycker du att det är ett problem för dig, behöver du inte finna dig i det. Har livets olika bekymmer satt sina spår i ansiktet, eller om man möter en arg uppsyn när man ser sig i spegeln, finns det metoder för att råda bot för detta. Kanske har du ett arbete där det förväntas att du ser glad och fräsch ut, eller så är det för din egen skull du vill förbättra ditt utseende och minska anspänningsrelaterade rynkor. En metod kan vara att använda vistabel och få full effekt inom en vecka.

 

Som ett myggbett

Vistabel är botox när det används för att behandla rynkor. Den aktiva substansen har en muskelavslappnande verkan. Medlet har använt i medicinskt syfte sedan 1950-talet, så det är en beprövad metod. Man injicerar vistabel med en extremt tunn nål, och därför känns det inte mer än ett litet myggbett. Behandlingen tar bara mellan 5 och 20 minuter. Man ser skillnad efter 3 – 5 dagar, och efter 7 dagar har man full effekt. Vill man få en snabb förändring, kan denna enkla metod göra att man får ett yngre och piggare utseende på mycket kort tid.

 

 

Kombination av åtgärder

Tar man hand om sig själv på ett bra sätt, syns det också på huden. Förutom att ta hjälp av vistabel kan man också unna sig effektiva och ekologiska hudvårdsprodukter. Det finns produkter som verkar som antioxidanter, har anti-aging-effekt, tillför fukt och ger hudens kollagen en boost. Med en bra ögonkräm kan man göra underverk för den tunna huden runt ögonen. Mycket motion, frisk luft och en hälsosam kost är andra faktorer som hjälper till att ge lyster och fräschör. Och så bör man förstås unna sig att sova tillräckligt, så att man blir utvilad.