Betonghåltagning Stockholm

Betonghåltagning i omöjliga väggar i Stockholm

Betonghåltagning i omöjliga väggar i Stockholm

Det finns projekt som verkar så omöjliga att man helst struntar i dem. När du exempelvis har hittat ditt drömhus, som ligger exakt där du vill bo, och kostar precis det du har råd med, kan man blunda lite för planlösningen. Du vill ha ett fönster till, men där är en betongvägg. 

Det verkar vara ett hopplöst projekt att ta hål i sten och betong, men det är ingen konst för ett proffs. Det är fortfarande lite knepigt att borra så att väggen inte går sönder, men det är inga problem för experterna på betonghåltagning. Det finns ingen anledning att kompromissa när du har fått tag i ditt perfekta boende. 

Vill du riva ner och ändra om?

Även om det är armerad betong i väggarna, kan du ta bort muren, riva garaget eller sätta nya dörrar där du vill ha dem. Betonghåltagning i Stockholm är en vanlig arbetsuppgift, för där finns alltid byggnader som ska iordningställas. Kontakta en firma som sysslar med just detta, så får du professionell hjälp med ditt eget projekt.

Du kan ha de mest fantasifulla idéer, och tveka inte att genomföra dem om du tror på dem. Det kan gälla en glugg för ett fönster i badrummet, till exempel, eller att få ett extra fönster i vardagsrummet för att få in mer ljus. Det finns egentligen inga hinder för det, och inte ens en betongvägg står i vägen för dina planer.

Bostadsrättsföreningen kan också ha önskemål

Bor du i en bostadsrättsförening kanske ni är många hyresgäster som vill göra hål i en mur eller en vägg. Har ni bara ett styrelsebeslut på saken, kan ni anlita en expert på betonghåltagning. De kan både borra, skära och såga i sten och betong, och de kommer gärna ut till er och ger ett kostnadsförslag. Den som är proffs har genomfört många sådana projekt förut.