frisör

Att söka på frisöristockholm.nu

Att söka på frisöristockholm.nu

Är det dags att göra något åt håret, eller har skägget blivit vildvuxet? Då är det dags att göra något åt det. Gå in på internet via mobilen och skriv in frisör eller barberare samt orten du bor på. Många av dem har tjänster på internet där man kan se tiderna och boka direkt utan att behöva ringa salongen.

 

Salonger för män

Frisöryrket är ibland nischat. Många som klipper män har valt det redan i början av sin utbildning. Men det blir fler och fler frisörer som tar sig an både kvinnor och män. För var det ganska okomplicerat att klippa en kille. Det skulle ofta bara fräschas upp eller så ville de ha en enklare frisyr.

Men idag är det annorlunda. Killarna har tagit en helt ny plats i salongerna och kräver att få sina önskemål tillgodosedda. Något som välkomnas av frisörer landet över. För det handlar inte bara om unga män. Nej, intressen för coola frisyrer börjar redan hos barnen som inte bara ska klippas utan ha färger och mönster i håret.

 

Barberare på modet

En tjänst som växer sig allt starkare hos den manliga delen av befolkningen är rakning. Man vill helst ha den otroliga service man en gång provade utomlands. Att gå till barberaren i Turkiet exempelvis är inte bara ett måste för att få ett fint ansat skägg. Nej, det är hela upplevelsen. Den tar dessutom lång tid. 

Det ska schamponeras, klippas, rakas, masseras och allt enligt specifika procedurer. Precis som att ett besök hos frisören för kvinnor kan vara en väldigt social företeelse är det även det för män. Det ser oftast inte likadant ut i Sverige men upplevelsen är ändå speciell. Här syns ingen rakapparat utan när det är dags kommer rakkniven och raklöddret fram. Så varför inte söka på frisöristockholm.nu och se vilka tjänster som erbjuds.